Restaurant ten Cate

Schuif aan in ons sfeervolle restaurant voor uiteenlopende streekgerechten en een goed glas wijn. Kom langs in onze brasserie voor een gezellige borrel of een heerlijke hap. Laat u culinair verrassen door de chefs van Ten Cate.

  • Diverse streekgerechten
  • Duurzame en eerlijke producten
  • Frans georiënteerde ‘Dutch cuisine’
  • Diverse tapbieren en mooie wijnen
  • Keuken is geopend van 12:00 tot 21:00

Heerlijk en eerlijk

Bij Ten Cate serveren we diverse streekgerechten en heerlijke Frans georiënteerde ‘Dutch cuisine’. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel en wij proberen dan ook zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame streekproducten. Speciale wensen of allergieën? Wij houden er graag rekening mee!

Mediterrane keuken

Op ons menu staat voor ieder wat wils. Zowel de bourgondische vleesliefhebber als de vegetariër kunnen zich in ons restaurant tegoed doen. Daarbij streven we graag naar de beste ‘prijs-kwaliteit-verhouding’. Ook zorgen we maandelijks voor een nieuw maandmenu, dat aansluit bij het desbetreffende seizoen.

bar

Koffie en drinks bar

Heeft u zin in een goede kop koffie, een goed gesprek met een andere gast of een snelle hap? Kom langs in onze bar en brasserie, waar wij u tevens de lekkerste borrelhapjes serveren. De brasserie is geopend van 07:00 tot 12:00. Alvast de sfeer ‘proeven’? Bekijk de brasserie.