Feestlocatie in Drenthe: voor als je net iets anders zoekt

Personeelsfeest, bedrijfsuitje, babyshower, verjaardagsfeest, bruiloft, besloten borrel of chique diner? Vier het bij Hotel ten Cate. We hebben alles in huis om er een geslaagd feest van te maken. Uitbundig, ingetogen, met veel of wat minder gasten. Alles is mogelijk.

Ervaar de gastvrijheid

In het prachtige Drenthe ligt ons artistieke hotel en jouw feestlocatie in Drenthe. Zeker geen grijze muis in het straatbeeld! Wij houden van dat contrast. In een landelijke omgeving, maar wel in hartje Emmen. Een professioneel team, maar wel met de Drentse gastvrijheid hoog in het vaandel. Zoek je net even iets anders dan anders, dan is Hotel ten Cate waarschijnlijk spot-on.

Feestzaal in Drenthe

Je bent direct in een feeststemming als je het hotel voor de eerste keer ziet. Een echte eyecatcher: kleurrijk, vrolijk en artistiek. En die lijn zetten we binnen voort. Uitermate geschikt dus om een goed feest te geven, iedereen komt vrolijk binnen! De diverse zalen, knusse binnenplaats, de brasserie en het restaurant lenen zich als de perfecte feestlocatie in Drenthe voor uiteenlopende feesten, evenementen en partijen.

feestlocatie Drenthe

Zorgeloos feesten

Er is altijd wel een reden om een feest te geven. In ons partycentrum is ruimte voor allerlei soorten evenementen. Word je binnenkort 50 jaar en wil je dat uitbundig vieren? Dat kan. Is oma jarig en wil je voor die gelegenheid rustig met elkaar borrelen en eten? Geen probleem. We draaien nergens onze hand voor om, sterker nog, we vinden niets leuker dan actief meedenken om er een geslaagd feest van te maken. Of dat nu ingetogen of uitbundig is. We verzorgen alles tot in de puntjes, zodat je onbezorgd en volop kunt genieten van je eigen feest.

Verschillende mogelijkheden

Bij Hotel ten Cate kan je zowel terecht voor een gezellige borrel, een uitgebreid diner als voor een knallend feest. De verschillende zalen, een binnentuin en lounge bieden ruimte aan uiteenlopende evenementen. En met een eigen brasserie en restaurant komt ook de inwendige mens goed aan bod. We hebben: 

  • Diverse zalen, binnentuin en lounge
  • Brasserie & restaurant
  • Capaciteit voor 250 personen
  • Scherp geprijsde arrangementen
  • Diverse sauna- en wellnessfaciliteiten

Ideale feestlocatie in Drenthe

Hotel ten Cate is de ideale evenementlocatie voor zowel grote als kleine events. We hebben verschillende ruimtes met alle benodigde faciliteiten. Voor intieme, besloten feestjes of voor grootse events. Ook de ligging is ideaal. Hotel ten Cate ligt dichtbij de A28 en de A37 en tegen de Duitse grens aan. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tot in de puntjes verzorgd

Het allerbelangrijkste is dat de gasten genieten. En als de gasten het naar hun zin hebben, geniet jij ook! We helpen graag bij de organisatie van het evenement. Denk aan:

  •  Hulp bij voorbereiding, ondersteuning & organisatie
  • Maar ook de volledige organisatie van a tot z van het feest/evenement
feestlocatie drenthe

Feesten in een hotel

Een meerwaarde van een evenement in een hotel houden, is dat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten. We hebben een eigen brasserie en restaurant en onze chef-kok maakt de lekkerste gerechten klaar. Uiteraard gaat dit ook in overleg. Wil je een themafeest? Dan passen we de gerechten natuurlijk aan. Wil je uitgebreid dineren? Dat stelt onze chef een heerlijk meergangendiner samen. De chef kookt voornamelijk met verse streekproducten en dat proef je!

Feestlocatie in Drenthe met overnachting

Daarnaast biedt een feestlocatie in een hotel nog meer voordelen: de gasten kunnen blijven slapen! Hotel ten Cate heeft ruim 50 kamers en hoe fijn is het om er een weekendje weg van te maken naar bijvoorbeeld Wildlands? Er is veel meer rust omdat je weet dat je elkaar de volgende dag weer aan het ontbijt treft. En na afloop van het feest duik je zo een comfortabel bed in. ’s Ochtends nog even napraten en plannen maken voor de rest van de dag. Er is namelijk in en rond Emmen voldoende te beleven. Meer weten? We hebben verschillende arrangementen, dus vraag naar de mogelijkheden.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/5
arrowright