Zaal huren in Drenthe voor al je feesten en partijen

Wil je een feest geven, een workshop organiseren, buiten kantoor vergaderen of een besloten borrel geven? Dit is zomaar een greep uit de mogelijkheden bij Hotel ten Cate. We verhuren verschillende zalen en ruimtes die geschikt zijn als vergaderzaal of om een workshop te geven. Of wat dacht je van trouwen bij Hotel ten Cate? Alles bij de hand, gasten kunnen overnachten in ons hotel en op verzoek ontzorgen we voor de volle 100%. In overleg toveren we elke ruimte om naar jouw wensen. Alles is mogelijk.

Beleef de Drentse gastvrijheid

In het prachtige Drenthe ligt ons kleurrijke hotel. Lekker opvallend midden in Emmen. In dit multifunctionele hotel kan je zalen en ruimtes huren, eten, slapen en borrelen, om zo maar wat faciliteiten te noemen. Ons professionele team staat je met raad en daad bij. Altijd met een glimlach want de Drentse gastvrijheid is ons met de paplepel ingegoten.

Ideale locatie in Drenthe

Hotel ten Cate is de ideale locatie voor zowel grote als kleine events. Het hotel ligt dichtbij de A28 en de A37 en tegen de Duitse grens aan. Midden in Emmen en omgeven door het prachtige Drentse landschap. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Professionele voorzieningen

Zaal huren in Drenthe om een feest te geven? Onze zalen zijn uitgerust met professionele voorzieningen, zoals audiovisuele apparatuur, verlichtingssystemen, geluidsinstallaties en podiumfaciliteiten. Zo garanderen we dat je evenement of feest soepel verloopt en dat we aan al je technische eisen kunnen voldoen. Neem gerust contact met ons op voor verdere details.

zaal huren met podium in drenthe

Net een streepje voor

Het voordeel van een zaal huren bij Hotel ten Cate? We hebben alles in huis om er een geslaagd feest of evenement van te maken. Denk aan catering, decoraties en hotelkamers voor gasten die willen blijven slapen. Op verzoek ontzorgen we voor de volle 100% en nemen we je alles uit handen. Kijk vooral ook naar onze verschillende feestarrangementen. We willen dat je geniet, de rest doen wij. 

Ontdek de verschillende ruimtes voor zaalverhuur in Drenthe

Ontdek Verschillende Ruimtes voor Zaalverhuur in Drenthe Bij Hotel ten Cate bieden we diverse ruimtes te huur aan. We geven beknopt inzicht in onze verschillende zalen om ervoor te zorgen dat je de perfecte ruimte vindt voor jouw gezelschap. Wil je meer details of een bezoek brengen? Neem gerust contact met ons op.

Vier ruime zalen met overvloedig daglicht

Er zijn vier verschillende zalen beschikbaar. Onze zalen zijn afzonderlijk te gebruiken, maar kunnen ook gecombineerd worden tot één grote ruimte. Hierdoor is Hotel Restaurant ten Cate ideaal voor diverse evenementen, van kleine vergaderingen tot grote presentaties, trainingen en congressen.

Hotel Restaurant ten Cate biedt vier vergaderzalen met veel daglicht dankzij de grote ramen. De capaciteit varieert van 2 tot 80 personen, waardoor er altijd een passende zaal is voor jouw bijeenkomst. En voor grotere groepen kunnen deze vier zalen samengevoegd worden, waardoor we gezelschappen tot maximaal 250 mensen kunnen ontvangen. We helpen je graag bij de keuze van de zaal en opstelling, om ervoor te zorgen dat jouw bijeenkomst een succes wordt.

zaal huren in drenthe prive dineren

Private Dining ervaring

Ontdek onze intieme private dining room naast de vier zalen. Hier geniet je in alle rust van een diner met jouw gezelschap, of het nu gaat om een zakelijke lunch of een gezellig familie-etentje. Ideaal voor het vieren van speciale momenten zoals verlovingen, verjaardagen of jubilea.

Comfort en Unieke Locatie

Onze zalen zijn voorzien van gratis WiFi, airconditioning en moderne audiovisuele apparatuur. Flip-overs, beamers, schermen en geluidsversterking zijn beschikbaar op aanvraag. Hotel Restaurant ten Cate bevindt zich in Noordbarge, op loopafstand van het centrum van Emmen. De prachtige omgeving van Drenthe, met zijn hunebedden, bossen en heide, biedt een uitnodigende pauze tijdens uw bijeenkomst.

Zaal huren in Drenthe? Kies voor Hotel Restaurant Ten Cate

We zetten alle voordelen van zaal huren in Drenthe nog even voor je op een rij:

  • Flexibele vergaderzalen met veel daglicht
  • 100% ontzorgd
  • Capaciteit tot maximaal 250 personen
  • Restaurant aanwezig, dus catering is geregeld
  • Sfeervolle private dining room
  • Meer dan 50 hotelkamers
  • Gratis parkeren en dichtbij openbaar vervoer
  • Alles in overleg dus je kunt het feest of event naar eigen smaak vormgeven

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/5
arrowright