Zaal huren in Emmen: voor elke gelegenheid

Wil je een feest geven, een workshop organiseren, buiten kantoor vergaderen of een besloten borrel geven? Dit is zomaar een greep uit de mogelijkheden bij Hotel ten Cate. We verhuren verschillende zalen en ruimtes die geschikt zijn als vergaderzaal of om een workshop te geven. Of wat dacht je van trouwen bij Hotel ten Cate? Alles bij de hand, gasten kunnen overnachten in ons hotel en op verzoek ontzorgen we voor de volle 100%. In overleg toveren we elke ruimte om naar jouw wensen. Alles is mogelijk.

Ervaar Drentse gastvrijheid

In het prachtige Drenthe ligt ons kleurrijke hotel. Lekker opvallend midden in Emmen. In dit multifunctionele hotel kan je zalen en ruimtes huren, eten, slapen en borrelen, om zo maar wat faciliteiten te noemen. Ons professionele team staat je met raad en daad bij. Altijd met een glimlach want de Drentse gastvrijheid is ons met de paplepel ingegoten.

Ideale locatie om een zaal te huren in Emmen

Hotel ten Cate is de ideale locatie voor zowel grote als kleine events. Het hotel ligt dichtbij de A28 en de A37 en tegen de Duitse grens aan. Midden in Emmen en omgeven door het prachtige Drentse landschap. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Professionele voorzieningen

Onze zalen zijn uitgerust met professionele voorzieningen, zoals audiovisuele apparatuur, verlichtingssystemen, geluidsinstallaties en podiumfaciliteiten. Zo garanderen we dat je evenement of feest soepel verloopt en dat we aan al je technische eisen kunnen voldoen. Neem gerust contact met ons op voor verdere details.

zaal huren emmen met podium

Net een streepje voor

Het voordeel van een zaal huren in Emmen bij Hotel ten Cate? We hebben alles in huis om er een geslaagd feest of evenement van te maken. Denk aan catering, decoraties en hotelkamers voor gasten die willen blijven slapen. Op verzoek ontzorgen we voor de volle 100% en nemen we je alles uit handen. Kijk vooral ook naar onze verschillende feestarrangementen. We willen dat je geniet, de rest doen wij.

Een zaal huren in Emmen: verschillende ruimtes

Je kunt bij Hotel ten Cate verscheidene ruimtes huren. We vertellen je kort wat meer over de verschillende zalen. Er is namelijk niets zo vervelend als een ruimte huren die niet past bij het gezelschap, te veel mensen in een te kleine zaal of andersom is niet optimaal. Wil je meer informatie of langskomen? Dat kan altijd; neem gerust contact met ons op!

Vier ruime zalen met veel daglicht

De zalen zijn afzonderlijk te gebruiken, maar kunnen ook worden samengevoegd tot één grote ruimte. Dit maakt Hotel Restaurant ten Cate de perfecte locatie voor uiteenlopende evenementen, van kleine vergaderingen tot grote presentaties, trainingen en congressen.

 Hotel Restaurant ten Cate biedt vier vergaderzalen die baden in het daglicht dankzij de grote ramen. De vier zalen variëren in capaciteit van 2 tot 80 personen. Zo is er altijd een zaal die perfect past bij jouw bijeenkomst. Ontvang je een grotere groep? Geen probleem, deze vier zalen kunnen worden samengevoegd. Hierdoor is het mogelijk om gezelschappen te ontvangen tot maximaal 250 mensen. We denken graag met je mee over de keuze in zaal en opstelling. Zodat je bijeenkomst gegarandeerd een succes is. 

Private dining

Naast de vier zalen is er een sfeervolle private dining room beschikbaar. Hier kunt u in alle rust dineren met uw gezelschap, of het nu gaat om een zakelijke lunch of een gezellig familie-etentje, het vieren van een verloving, verjaardag of jubileum.

zaal huren emmen prive diner

Comfortabele faciliteiten en unieke locatie

Alle zalen zijn uitgerust met gratis WiFi, airconditioning en moderne audiovisuele middelen. Flip-overs, beamers, schermen en geluidsversterking zijn op aanvraag beschikbaar.Hotel Restaurant ten Cate is gelegen in Noordbarge, op loopafstand van het centrum van Emmen. De prachtige omgeving van Drenthe, met z’n hunebedden, bossen en heide, nodigt uit tot een inspirerende break tijdens uw bijeenkomst.

Waarom een zaal huren bij Hotel restaurant ten Cate?

We zetten alle voordelen van zaal huren in Emmen nog even voor je op een rij: 

  • Flexibele vergaderzalen met veel daglicht
  • 100% ontzorgd
  • Capaciteit tot maximaal 250 personen
  • Restaurant aanwezig, dus catering is geregeld
  • Sfeervolle private dining room
  • Meer dan 50 hotelkamers
  • Gratis parkeren en dichtbij openbaar vervoer
  • Alles in overleg dus je kunt het feest of event naar eigen smaak vormgeven
  • Professioneel en gastvrij team

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/5
arrowright