Welkom bij het kleurrijkste hotel van Nederland

Schuif aan in ons gezellige restaurant voor uiteenlopende streekgerechten en een lekker glas wijn. Kom langs in onze brasserie voor een borrel of een heerlijke hap. Laat u culinair verrassen door de chefs van Ten Cate.

  • Duurzame producten
  • Diverse streekgerechten
  • Frans georiënteerde ‘Dutch cuisine’
  • Diverse mooie wijnen en tapbieren
  • Geopend van 12.00 Tot 21.00
arrowleft
1/5
arrowright

Voel u Fit & Wel

Na een weekendje Hotel ten Cate als herboren uitchecken? Bezoek het TC health center en maak gebruik van onze mooie fitnessruimtes, bruin bij in het solarium en geniet van een ontspannende massage.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

Culinair genieten

lunch drenthe

Heerlijk en eerlijk

Ten Cate serveert diverse streekgerechten en heerlijke Frans georiënteerde ‘Dutch cuisine’. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ook proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame streekproducten. Speciale wensen of allergieën? Laat het weten, wij houden er graag rekening mee!

Arrangementen

In een setting trouwen met artistieke kanten of op zoek naar een ruimte om te vergaderen? Heeft u iets te vieren, wilt u met de familie op safari of samen een balletje slaan op de golfbaan? Bekijk onze arrangementen.

arrangementen-combi
Quote: "Heerlijk genieten op elk vlak"

Onze kamers

Genieten van een lekker verblijf bij hotel Ten Cate in Emmen? Kom volledig tot rust en laat u inspireren in onze kunstzinnige setting. Schuif aan in ons sfeervolle restaurant, ontspan in de binnentuin, trek de omgeving in of voel u als herboren na een weekendje Wellness.

arrowleft
1/5
arrowright