Boutique Hotel ten Cate biedt u een unieke ervaring

U vindt Boutique Hotel ten Cate op een steenworp afstand van het centrum van Emmen, in Drenthe. De buitenzijde van het hotel is voorzien van prachtige kleurrijke illustraties van de kunstbeweging het Toyisme. Hierdoor ziet u Hotel ten Cate al op afstand voor u verrijzen. Binnen wordt u verwelkomd door erg vriendelijke medewerkers die alles op alles zetten om u een onvergetelijke tijd te bezorgen in Emmen en omgeving.

Bij Boutique Hotel ten Cate staat gastvrijheid voorop

Zin in een weekendje weg of doordeweeks even de drukte ontsnappen? De gastvrijheid die u bij Hotel ten Cate wordt geboden komt op velerlei manieren tot uitdrukking. Zo zijn alle hotelkamers voorzien van een hoge mate aan comfort en een unieke en trendy styling. Deels is deze styling gebaseerd op het Toyisme, maar u kunt ook kiezen voor een meer traditionelere hotelkamer waarin een klassieke uitstraling de boventoon voert. De keuze is geheel aan u. Datzelfde geldt vanzelfsprekend voor de invulling van uw verblijf. Naast de diverse arrangementen met een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, kunt u hier ook kiezen voor een ander onvergetelijk verblijf.

boutique hotel

Het FC Emmen arrangement bij Boutique Hotel ten Cate

Het FC Emmen arrangement is hier een uitgelezen voorbeeld van. Ook bij Hotel ten Cate is men trots dat deze Emmer voetbalclub als eerste in Drenthe is toegetreden tot de eredivisie. Daarom biedt het hotel dan ook diverse arrangementen op maat die gecombineerd worden met een bezoek aan stadion De Oude Meerdijk. U heeft hierbij de keuze uit diverse hotelkamers voor zowel 1 tot 2 personen als familiekamers voor groepsverblijven.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

Zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen

Behalve een ontspanningsverblijf bent u bij Hotel ten Cate ook helemaal aan het juiste adres voor uw zakelijke bijeenkomst. Het hotel biedt regelmatig het decor aan vergaderingen, recepties en seminars. Hiervoor staat een multifunctionele vergaderzaal tot uw beschikking. Het personeel van Hotel ten Cate zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wilt u na uw vergadering of seminar uw gasten een diner aanbieden? Geniet dan met elkaar van een voortreffelijk diner in het restaurant van het hotel. Ook voor zakelijke overnachtingsmogelijkheden kunt u hier te kust en te keur.

Boutique hotel

Restaurant met een Frans georiënteerde “Dutch cuisine”

Het restaurant van Boutique Hotel ten Cate is een Frans georiënteerde “Dutch cuisine”. Op het menu staan gerechten van culinaire topkwaliteit die veelal worden bereid met producten uit de regio. Dit vindt u terug in zowel de lunchgerechten als het dinermenu. Kortom, u laat uw smaakpapillen tot het maximale strelen door hier uit eten te gaan. Heeft u speciale menuwensen of dieetverzoeken? Geen enkel probleem. Bij Hotel ten Cate wordt iedereen een onvergetelijke culinaire ervaring geboden.

Borrel of bijeenkomst in Brasserie ten Cate

Nadat u zich tegoed heeft gedaan aan alle culinaire heerlijkheden uit de keuken kunt u heerlijk een afzakkertje nemen in Brasserie ten Cate. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een speciale bijeenkomst zoals een receptie of een anderszins. Wel verzoekt het hotel u dan vooraf te reserveren. Eenmaal binnen in Brasserie ten Cate zal u zich gegarandeerd verbazen over de oase van rust die zich hier van u meester maakt. Dit komt niet in de laatste plaats door de prachtige binnentuin waar u op uw gemak een drankje drinkt en gezellig met elkaar kunt bijkletsen.

Een bezoek aan het solarium van Hotel ten Cate

Wilt u graag een heerlijke bruine teint? Ook daarvoor biedt Hotel ten Cate u de mogelijkheid. In het solarium van het hotel kunt u heerlijk ontspannen terwijl u tegelijkertijd een bruine teint krijgt. Daarnaast biedt het hotel u diverse massagemogelijkheden. Deze worden verzorgd door professional Joyce van der Kruijf. Zij verzorgt aroma touch massages en hotstone massages die u al dan niet kunt combineren met een hoofdmassage. Wanneer u hier meer over wilt weten kunt u haar bellen op nummer +31 (0)6 1082 78 76. Om het solarium te reserveren neemt u contact op met de receptie van het hotel.

Gratis en gevarieerd aanbod fitnessmogelijkheden

Naast het solarium en de massagemogelijkheden biedt Hotel ten Cate ook diverse fitness faciliteiten. Bij TC Health Centre in het hotel kunt u nagenoeg de hele dag terecht voor gezonde inspanning. Alles is aanwezig voor de ultieme work-out. Van cardiofitness tot krachttraining en roeitrainers. Hiervoor hoeft u als hotelgast niet te reserveren. Alle fitnessattributen staan gratis tot uw beschikking. Verblijft u niet in het hotel? Informeer dan bij de receptie naar de mogelijkheden en kosten.

De omgeving van Boutique Hotel ten Cate

Hoewel Hotel ten Cate zich op loopafstand van het Emmer centrum bevindt, verblijft u hier in een van de oudste dorpen van Nederland. Inmiddels is Noordbarge een wijk van Emmen maar u vindt hier nog steeds de monumentale panden. Een wandeling door Noordbarge verdient dan ook zeker onze aanbeveling. Daarnaast is er ook van alles in de omgeving van Emmen te beleven. Voor kinderen is er Kabouterland in Exloo en ook wordt Plopsa Indoor veelvuldig bezocht door gezinnen die in het hotel verblijven. Verder ligt het Veenpark in Barger-Compascuum op korte afstand, evenals de Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart. Lees meer over de omgeving van Hotel ten Cate.

Contactgegevens Hotel ten Cate

Wilt u ook een verblijf reserveren bij Boutique Hotel ten Cate in Emmen? Belt u dan met +31 (0)591 617 600. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen voor meer informatie. Dit kan naar [email protected].

Voor meer informatie en reserveringen

Nieuwsgierig geraakt naar Boetiek Hotel ten Cate in Emmen? Wilt u meer informatie of reserveren? Neemt u dan contact op met de behulpvriendelijke receptie. Zij vertellen u alles wat u wilt weten over de overnachtingsmogelijkheden, het restaurant en andere hotelfaciliteiten. Verder zijn zij ware kenners van alles wat u over de omgeving wilt weten. Belt u met +31 (0)591 617 600, of stuur een e-mail naar [email protected].

arrowleft
1/7
arrowright