Overnachten Emmen: Onvergetelijk overnachten nabij Wildlands

Wilt u overnachten in Emmen in een uniek hotel dat zich op zowel zicht- als loopafstand van Wildlands Adventure Zoo bevindt? Bij Hotel ten Cate verwelkomen we u graag. Kom samen met uw hele gezin en we bezorgen u onder meer in onze gezellige familiekamers een onvergetelijk verblijf. Uiteraard is ons hotel ook voor ieder ander verblijf op de prachtige Drentse Hondsrug de ideale uitvalsbasis. We hebben 53 comfortabele hotelkamers die naast gezellige familiekamers bestaan uit klassieke kamers en zelfs kunstkamers.

overnachten emmen

Overnachten in Emmen op een unieke locatie

Ons hotel is vlakbij het Emmer centrum gelegen en toch bevindt u zich bij ons in een rustige omgeving waar pure ontspanning de boventoon voert. In Noordbarge, één van de oudste dorpen van Nederland, ontdekt u de mooiste brinken en boerderijen. Ons hotel grenst aan de rand van Noordbarge dat inmiddels een wijk is geworden van Emmen. Door de combinatie van het centrum enerzijds en het kenmerkende karakter van een idyllisch dorp anderzijds, verblijft u in ons hotel op een unieke locatie die u nergens anders tegenkomt.

Wildlands en het Atlas Theater

Bij Zoohotel ten Cate bieden wij u diverse Wildlands arrangementen. Dit betekent dat naast overnachten in Emmen een bezoek aan Wildlands is inbegrepen. Daarnaast behoort vanzelfsprekend een uitgebreid ontbijtbuffet tot de 2- en 3-daagse arrangementen, evenals een vrij gebruik van al onze fitnessfaciliteiten. Bovendien bespaart u bij ons de parkeerkosten van Wildlands omdat u als hotelgast gratis bij ons parkeert. Wanneer u ons hotel uit stapt, loopt u in no time naar de entree van Wildlands Adventure Zoo Emmen en het Atlas Theater. Ideaal toch?

Breed scala aan hotelarrangementen

Naast het Wildlands arrangement kunt u bij ons ook uit tal van andere hotel- en vergaderarrangementen kiezen. U bevindt zich immers op de Drentse Hondsrug, een omgeving waar enorm veel te beleven en te ontdekken valt. Zo bieden wij u bijvoorbeeld ook een combinatiearrangement van overnachten in Emmen met een bezoek aan het Drents Museum in Assen. Of wat te denken van een arrangement waarin golfen centraal staat? Ons golfarrangement is onder andere inclusief greenfee op de prachtige golflocatie ‘De Gelpenberg’. Deze golfclub in Aalden werd in 1970 opgericht en is daardoor de oudste van de provincie Drenthe.

Overnachten Emmen

Overnachten Emmen ook voor arrangementen op maat

Staat uw gewenste arrangement niet op onze website? Geen probleem. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de veelzijdigheid aan mogelijkheden. Ook voor dag-arrangementen kunt u bij ons terecht. Dit betekent dat wij samen met u een programma op maat samenstellen dat voldoet aan al uw specifieke wensen. Denkt u hierbij aan een verjaardagsfeest, een jubileumviering, een bruisende receptie en nog veel meer. Door onze jarenlange ervaring en expertise in het gastheerschap weten wij er altijd een groot succes van te maken.

Culinaire hoogstandjes en gezellige Brasserie

Naast overnachten in Emmen kunt u bij ons hotel in Emmen ook heerlijk dineren of van een smakelijke lunch genieten. U neemt plaats in ons sfeervolle restaurant of geniet tijdens goed weer van de ambiance in onze gemoedelijke binnentuin. Ook in onze gezellige Brasserie kunt u terecht voor een hapje. Daarnaast kunt u aan de bar voor een aperitiefdrankje kiezen of een afzakkertje nemen voor het slapengaan. Het is niet nodig te reserveren voor een plekje in onze Brasserie waarvan de openingstijden tussen 07.00 uur en 12.00 liggen. Wilt u op een ander tijdstip lunchen of dineren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie en reserveringen

Kortom, in uw zoektocht naar de beste hotels in de omgeving van Emmen moet u zonder twijfel bij Hotel ten Cate zijn. Wij bieden u een uitgelezen prijs-kwaliteitverhouding die u nergens anders tegenkomt. Bovendien bevindt ons hotel zich op loopafstand van het Emmer centrum, Wildlands en het alom geprezen Atlas Theater. Wilt u meer informatie of reserveren? Belt u dan met +31 (0)591 617 600. U kunt ons ook een berichtje sturen via: [email protected].

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/7
arrowright