Heerlijk overnachten na uw sauna bezoek in Emmen

Wat is er nu fijner dan heerlijk overnachten nadat u een sauna in Emmen of omgeving heeft bezocht? Precies, dat vinden wij bij Hotel Restaurant ten Cate nu ook. Daarom bieden wij u zeer comfortabele overnachtingsmogelijkheden in ons hotel in Emmen, vlakbij het centrum. Dit betekent dat u na een dag vol ontspanning de volgende dag bijvoorbeeld Wildlands kunt bezoeken of één van de andere activiteiten waar Drenthe en Groningen zo bekend om staan. Bovendien bieden wij u ook zelf een breed scala aan ontspannings- en fitnessmogelijkheden in ons hotel.

sauna emmen

Combineer uw saunabezoek in Emmen met Wildlands

Er zijn weinig plekken in ons land te vinden waar u zoveel rust en bijzondere bezienswaardigheden vindt als op de Drentse Hondsrug. Juist daarom is een combinatiebezoek van harte aan te bevelen. Bij Hotel ten Cate bieden wie u hiervoor diverse arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor het Wildlands arrangement. U bevindt zich namelijk op zowel zicht- als loopafstand van Adventure Zoo Wildlands tijdens uw hotelverblijf. Ga op safari over de savanne of kies voor het poolgebied Nortica om ijsberen van dichtbij te bekijken.

hotel emmen kamer

Comfortabele hotelkamers met uniek interieur

Houdt u van kunst of tuiniert u graag? Dan verzekeren wij u dat u volop zult genieten bij bijvoorbeeld de Beeldentuin in Gees of de Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart. Aan u de keus. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u een onvergetelijk mooie tijd beleeft. U overnacht bij ons in één van de 53 hotelkamers die stuk voor stuk een uniek interieur kennen. Zo hebben wij schitterende familiekamers, klassieke hotelkamers maar ook Toyistische kunstkamers. ’s Morgens wacht u een overheerlijk ontbijt en ook voor uw lunch en diner kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant waar u getrakteerd wordt op een verrassende menukaart met tal van culinaire hoogstandjes.

Massage, solarium en fitness

Stel, u heeft een sauna in Emmen of omgeving bezocht dan kunt u bij Hotel Restaurant ten Cate heerlijk tot ontspanning komen tijdens een uitgebreide massage. Hier trakteert u uw lichaam en geest op rust en balans terwijl u letterlijk in handen bent van een massageprofessional. Voor een zonnige teint gaat u naar ons solarium in een ruimte die eveneens rust uitademt. U bepaalt zelf of u hierbij uw voorkeursmuziek wilt luisteren. Wilt actief ontspannen? Dan staat TC Health Centre’s moderne fitnessruimte geheel tot uw beschikking. Van een loopband tot een roeitrainer en van een krachttoestel tot een crosstrainer: niets ontbreekt voor een complete work-out.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/7
arrowright