Productief vergaderen op onze vergaderlocatie in Drenthe

De ideale vergaderlocatie in Drenthe voor zowel grote als kleine gezelschappen. We hebben verschillende ruimtes met alle benodigde apparatuur en zijn goed bereikbaar met ov en eigen vervoer. Hotel ten Cate ligt dicht bij de A28 en de A37 en tegen de Duitse grens aan. Ook ideaal als je over de grens zakendoet.

Een unieke setting voor vergaderingen in Drenthe

Deze unieke locatie in Drenthe is echt wat anders dan de saaie vergaderlocaties langs de snelweg. Zodra je Hotel ten Cate in het vizier hebt, heb je zin in de dag die komen gaat. De frisse aanblik van de kleuren van het pand geven een positief gevoel. En dat gevoel wordt versterkt zodra je binnenstapt. Een professionele omgeving gecombineerd met de typisch Drentse hartelijkheid vormen een onweerstaanbaar duo. 

Een inspirerende vergaderlocatie in hartje Emmen

Vergaderen op een andere locatie dan de vergaderzaal op kantoor? Of werken jullie vaak remote en heb je een gezamenlijke werkplek voor een paar uur nodig? Soms doet een andere omgeving wonderen. Niet alleen is uit onderzoek gebleken dat je in een externe omgeving creatiever bent, maar ook nog eens efficiënter te werk gaat. Neem de proef op de som en kom binnenkort langs bij Hotel ten Cate in Emmen. Wie weet is dit de plek waar nieuwe ideeën het licht zien en zakelijke successen worden gevierd.

vergaderen in drenthe

Productief vergaderen in een ontspannen sfeer

In een landelijke omgeving vergaderen en toch van alle gemakken voorzien. Dat kan bij onze vergaderlocatie in Drenthe. We vinden het belangrijk dat je in alle rust en comfortabel kunt vergaderen en zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Verschillende vergaderzalen
  • Snelle wifi en airconditioning
  • Flip-over, beamer en scherm
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Gratis parkeren en goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Trek gekregen?

Vergaderen maakt hongerig. Een broodje aan de vergadertafel klinkt heel praktisch, maar zal de prestaties en sfeer geen goed doen. Even de benen strekken levert betere resultaten op. Hoe prettig is het om de vergaderruimte dicht te trekken en in onze brasserie of ons restaurant aan te schuiven voor een maaltijd. Je spullen, laat je achter in de ruimte en hoef je niet mee te nemen. Na de maaltijd zijn de energielevels weer aangevuld en kan je weer fris aan de slag. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk!

Vergaderarrangementen

Je boekt al een standaard vergaderarrangement vanaf € 22,50 per persoon. Uiteraard kan dit arrangement uitgebreid worden met een lunch, borrel of diner. Hotel ten Cate heeft een eigenu uitgebreide restaurant, waar onze chef-kok de heerlijkste gerechten bereidt. Het voordeel van vergaderen in een hotel? Je kunt blijven slapen. Vanaf  € 150 per persoon boek je een vergaderarrangement met overnachting. We hebben comfortabele kamers en suite en verschillende arrangementen. Wij zorgen ’s ochtends voor een energierijk ontbijt, serveren tussen de middag een gezonde lunch en ’s avonds een heerlijk driegangendiner. Na een lange dag vergaderen is het tijd om even het hoofd leeg te maken. Dat kan in onze fitnessruimte, gratis voor onze gasten. ’s Avonds trek je je terug in een van onze comfortabele kamers en geniet je van je welverdiende rust.

vergaderarrangement

Zakelijke evenementen

Ook voor productpresentaties, seminars of andere zakelijke evenementen ben je bij Hotel ten Cate aan het juiste adres. Ons professionele team staat klaar om je evenement tot een succes te maken. Onze jarenlange ervaring draagt daar zeker aan bij. We helpen je graag met de planning, het uitwerken van ideeën, delen onze expertise en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen. Het voordeel van Hotel ten Cate? We hebben alles bij de hand: de brasserie, het restaurant, meerdere ruimtes, de binnentuin, een bijzondere, ronde deelbare zaal en hotelkamers. We willen voor alles dat het evenement probleemloos verloopt; als een geoliede machine regelen wij alles op de achtergrond zodat de focus van de gasten volledig naar het evenement kan gaan. Volledig ontzorgd, optimaal zakelijk succes!

Kom langs en reserveer

Wil je langskomen voor een rondleiding en Hotel ten Cate met eigen ogen zien? Je bent van harte welkom! Er is veel mogelijk en we denken graag actief met je mee. Direct reserveren kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in het gastvrije Drenthe. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van rust en ruimte met de professionaliteit van ons team deze vergaderlocatie in Drenthe uniek maakt.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/5
arrowright