Trouwlocatie in Emmen bijzonder artistiek!

Trouwen op een bijzondere locatie in Drenthe, in het noorden van Nederland? Dat kan bij Hotel ten Cate. De artistieke setting van het hotel geeft je bruiloft net dat beetje extra waar je naar op zoek bent. In combinatie met de landelijke omgeving, de rust en sfeer van Drenthe en de ervaring van het team van Hotel ten Cate is dat precies wat je zoekt op deze belangrijke dag van je leven.

Trouwen in hartje Emmen

In het centrum van Emmen, in de prachtige provincie Drenthe, ligt Hotel ten Cate. Dit kleurrijke hotel is een bijzondere trouwlocatie. Alleen van de aanblik van de buitenkant word je al blij. Een en al kleur, en die lijn zet zich binnen voort. Bedenk hoe het is om in deze inspirerende omgeving elkaar het ja-woord te geven. Hotel ten Cate in Emmen verzorgt all-inclusive bruiloften met de mogelijkheid om er een Drents huwelijksweekend van te maken. Op deze bijzondere trouwlocatie bezorgen wij jullie de dag van je leven.

trouwlocatie in emmen

Unieke sfeer

De zoektocht naar de perfecte trouwlocatie; hoe pak je dat aan. Jullie willen een locatie waar jullie je thuis voelen, die bij jullie past. Als je iets anders zoekt dan een traditionele locatie, iets met een unieke en creatieve uitstraling, dan past onze trouwlocatie in Emmen uitstekend bij jullie. De artistieke setting van het hotel in het centrum van Emmen biedt verschillende voordelen die deze feestdag tot een memorabele bruiloft maken:

 •  Onvergetelijke ambiance: de kunstzinnige setting geeft extra kleur aan jullie bruiloft.
 • Gemak voor gasten: de locatie in het centrum van Emmen is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.
 • Professionele service: trouwen in een hotel betekent dat er een professioneel team voor je klaar staat.
 • Artistieke achtergrond: de kleurrijke locatie zie je terug op de foto’s en video en geven een extra dimensie aan de visuele herinneringen van je bruiloft.

All inclusive bruiloft in Emmen

Natuurlijk wil je dat deze bijzondere dag soepel en vlekkeloos verloopt! Jullie zijn het stralende middelpunt van het feest en dat kan alleen als je weet dat alles tot in de puntjes is geregeld. Hoe fijn is het dan dat Hotel ten Cate een professioneel team klaar heeft staan dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Denk aan catering, decoraties, aankleding ceremonieruimte en zaal, entertainment. Maak ook vooral gebruik van onze jarenlange ervaring. Wij kennen de beste foto- of videograaf in de regio. Zoek je een goede dj? Die weten wij wel te vinden. Daarom vinden we het zo belangrijk om van tevoren alles goed door te spreken: wat zijn jullie wensen, hoe zien jullie de dag voor je. We willen ‘alles’ van jullie weten, zodat wij jullie de dag van je leven kunnen bezorgen.

Trouwlocatie in Emmen met overnachting

Een Drents huwelijksweekend, dat is toch superromantisch! Trouwen in een hotel biedt nog meer voordelen, voor zowel het bruidspaar als de gasten. Het versterkt het feestgevoel omdat iedereen echt een weekendje weg is. Je hebt meer tijd voor elkaar en na afloop duik je zo een comfortabel bed in. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar en begint het grote nagenieten al. Nog even napraten en plannen maken voor de rest van de dag. Hoe fijn is dat!

trouwlocatie emmen

De magie van Hotel ten Cate

De magie van Hotel ten Cate is de combinatie van een artistieke setting en een geheel ontzorgde huwelijksdag. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een seizoensgebonden bruiloft? Ook dat regelen we voor je! We zetten de voordelen van trouwlocatie in Emmen nog even op een rij:

 • Artistieke setting
 • Trouwen, eten en slapen op 1 locatie
 • Bruidssuite en meer dan 50 hotelkamers
 • Binnentuin en lounge
 • Verschillende zalen
 • Capaciteit tot 250 personen
 • Gratis parkeren en nabij openbaar vervoer

Het ja-woord

Daarnaast biedt ons trouwlocatie in Emmen nog meer voordelen: de gasten kunnen blijven slapen! Hotel ten Cate heeft ruim 50 kamers en hoe fijn is het om er een weekendje weg van te maken naar bijvoorbeeld Wildlands? Er is veel meer rust omdat je weet dat je elkaar de volgende dag weer aan het ontbijt treft. En na afloop van het feest duik je zo een comfortabel bed in. ’s Ochtends nog even napraten en plannen maken voor de rest van de dag. Er is namelijk in en rond Emmen voldoende te beleven. Meer weten? We hebben verschillende arrangementen, dus vraag naar de mogelijkheden.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/5
arrowright