Unieke trouwlocatie in Drenthe: op en top romantiek!

Trouwen in Drenthe, op een betoverende locatie in het noorden van Nederland? Dat kan bij Hotel ten Cate. Geniet met je gasten van de weidsheid van het landschap, de ruimte en de charme van de regio, en van ons kleurrijke hotel. Ontvlucht de Randstad en kies voor een prachtige omgeving voor de dag of weekend van je leven. Iedereen kan blijven slapen en aan gratis parkeerplekken geen gebrek.

De perfecte trouwlocatie in Drenthe

De perfecte trouwlocatie, dat is waar elk aanstaand echtpaar naar op zoek is. En die perfecte locatie is voor iedereen anders. Zoek je een locatie waar veel gasten kunnen blijven overnachten? Dan is Hotel ten Cate de perfecte keuze! Wat dacht je van een Drents huwelijksweekend in ons kleurrijke hotel in hartje Emmen. Verrassend anders. Hoe fijn is het als je gasten na de bruiloft kunnen blijven slapen in een van de vele kamers van het hotel. ’s Ochtends gezamenlijk ontbijten, nog even nagenieten en daarna kan iedereen zijn gang gaan. Er is genoeg te doen in de omgeving: lekker fietsen, de hunebedden bekijken, een wandeling door Emmen maken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Seizoensgebonden bruiloft

Wat is er mooier dan de seizoenen te gebruiken als achtergrond van jullie huwelijk. We geven je een paar ideeën ter inspiratie.

trouwen in drenthe

Lentebruiloft

Een sfeervolle buitenlocatie met bloeiende bloemen of bomen in de bloesems. Versieringen in pasteltinten, slingers met lentebloemen, lichte stoffen in zachte kleuren. Ook het menu passen we aan het seizoen aan. Denk aan verse lentegroenten en fruit, lichte salades, aardbeien verwerkt in de bruidstaart.

Zomerbruiloft

Een idyllische buitenlocatie om optimaal te profiteren van het zomerweer, zoals de tuin van Hotel ten Cate. Lampionnen, kaarsen en lichtslingers, levendige bloemen en groen blad ter versiering. Bij de zomer horen verfrissende cocktails met vers fruit en lichte gerechten, zoals gegrilde groenten, vis en vers fruit als dessert.

Herfstbruiloft

Een schilderachtige tuin, zoals onze binnentuin. Hier passen decoraties bij met herfstbladeren, pompoenen, kalebassen en kaarsen in warme herfsttinten, zoals oranje, rood en geel. Denk verder aan vuurkorven, een haardvuur en gerechten die passen bij deze tijd van het jaar: stoofschotel, pompoensoep, wild en warme appeltaart als dessert.

Winterbruiloft

Knus en gezellig, dat is wat we in de winter zoeken en zeker voor een bruiloft. Knapperend haardvuur, versieringen met dennentakken, kerstlichtjes, kaarsjes en sneeuwvlokken maken de feestsfeer compleet. Op het menu staan hartverwarmende gerechten, zoals stoofpotjes, winterse desserts en warme chocolademelk met slagroom.

trouwlocatie drenthe

Trouwlocatie in Drenthe met overnachting

Een Drents huwelijksweekend, dat klinkt toch superromantisch! Daarnaast biedt trouwen in een hotel veel voordelen, voor zowel het bruidspaar als de gasten. Het versterkt het feestgevoel omdat iedereen echt een weekendje weg is. Je hebt meer tijd voor elkaar, er is minder stress en je weet dat je na afloop maar een paar meter hoeft te lopen voor je een comfortabel bed induikt. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar en begint het grote nagenieten al. Nog even napraten en plannen maken voor de rest van de dag. Onze unieke trouwlocatie in Drenthe in een artistiek hotel biedt een geweldige kans om een onvergetelijke en artistieke sfeer te creëren voor jullie speciale dag.

Hotel ten Cate ontzorgt

Hotel ten Cate is kampioen ontzorgen. Naast de ijzersterke combinatie van trouwen, eten en slapen op één plek, regelen we ook alles voor een vlekkeloze en zorgeloze huwelijksdag. We zetten de voordelen nog even op een rij:

  • Trouwen, eten en slapen op één locatie
  • Bruidssuite en meer dan 50 hotelkamers
  • Binnentuin en lounge
  • Verschillende zalen
  • Capaciteit tot 250 personen
  • Gratis parkeren en nabij openbaar vervoer

Wil je zelf ook een aantal zaken regelen, dan kan dat natuurlijk. Alles in overleg. Trouwen doe je (als het even kan) maar één keer in je leven en alles moet perfect zijn. Wij zorgen voor een bijzondere en kunstzinnige plek, jullie nemen de liefde en goed gezelschap mee. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

Het ja-woord

Is Hotel ten Cate de perfecte trouwlocatie in Drenthe voor jullie? Dan is het nu tijd voor een lijstje: hoe zien jullie je huwelijk voor je? Wat wil je zelf regelen, wat wil je uitbesteden. Heb je een thema in je hoofd, wordt het een seizoensgebonden huwelijk? Mogelijkheden te over en heerlijk om samen over na te denken. Zijn jullie toe aan spijkers met koppen slaan? Neem dan contact met ons op. We nemen uitgebreid de tijd om jullie wensen te bespreken, geven tips en maken van jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/5
arrowright