Vergaderen Emmen op een unieke toplocatie

Op zoek naar een inspirerende en inspirerende locatie om te vergaderen in Emmen? Dan bent u bij Hotel Restaurant ten Cate aan het juiste adres. U vindt ons op de Drentse Hondsrug, vlakbij het gezellige stadscentrum en tegelijkertijd in Noordbarge, één van de oudste dorpen in Nederland. Enerzijds verblijft u hierdoor in een omgeving met prachtige brinken en idyllische boerderijen en anderzijds bevindt u zich op loopafstand van het Emmer stadshart. Fantastisch toch?

Bovendien bieden wij u zeer aantrekkelijke vergaderarrangementen. Dit betekent bij Hotel ten Cate een vergaderlocatie in Emmen tegen de scherpste tarieven inclusief comfortabele hotelkamers, een sfeervol restaurant en een gezellige bar.

hotel emmen buitenkant

Uitstekende faciliteiten om te vergaderen Emmen

Ongeacht de grootte van uw gezelschap voor uw zakelijke bijeenkomst bieden wij u uitstekende faciliteiten. Dus of uw gezelschap nu uit 2 of 250 personen bestaat: wij zorgen ervoor dat uw vergadering, seminar of receptie van alle comfort is voorzien. Wij hebben diverse multifunctionele vergaderzalen door een halronde zaal die deelbaar is en voorzien is van hoge raampartijen die voor ruim voldoende daglicht zorgen.

vergaderen emmen

Vergader arrangementen op maat vanaf € 19,50 p.p.

U heeft bij ons de keuze uit diverse vergaderarrangementen die wij in overleg met u zorgvuldig samenstellen. Zo bieden wij u al een vergaderarrangement op maat vanaf € 19,50 per persoon. Bij ieder arrangement zijn bovendien de volgende items standaard inbegrepen:

  • Gratis parkeren en WiFi
  • Gebruik plenaire zaal
  • Beamer met scherm (indien gewenst)
  • Flip-over met stiften
  • Schrijfmapje met pen
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Assortiment koekjes en mints

Voor een comfortabele nachtrust

Na een dag intensief vergaderen in Emmen of na een andere zakelijke bijeenkomst is het een fijne gedachte dat er een comfortabel bed op u wacht. Dat weten wij bij Hotel ten Cate als geen ander. Daarom bieden wij u maar liefst 53 hotelkamers in uiteenlopende interieurstijlen. Wat bij al onze hotelkamers echter overeenkomt is de hoge mate van comfort. Dit betekent dat u ervan verzekerd bent dat uw klanten of uw collega’s en u een uitstekende nachtrust tegemoet kunnen zien.

Kamer in Hotel Drenthe

Sfeervol restaurant en Brasserie met gezellige bar

Ons hotel behoort eveneens door ons sfeervol restaurant tot de favoriete locaties in Emmen voor iedere zakelijke bijeenkomst. Hier geniet u naast een overheerlijke lunch van een voortreffelijk diner, gebaseerd op de Frans georiënteerde Nederlandse keuken. U ontdekt culinair Zuidoost Drenthe op haar best zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt. Is het mooi weer buiten? Dan kunt u met uw gezelschap gezellig buiten zitten in onze prachtige binnentuin. Daarnaast hebben wij een Brasserie waar u zowel een drankje als een hapje kunt bestellen.

Voor meer informatie en uw vergaderwensen

Kortom, uw zakelijke bijeenkomst vindt bij Hotel Restaurant ten Cate plaats op één van de meest inspirerende vergaderlocaties in Emmen. We helpen en denken graag met u mee waar gewenst. Door onze jarenlange ervaring, professionele bediening en comfortabele faciliteiten is vergaderen in Emmen bij ons een ervaring op zich.

Wilt u meer weten of uw vergaderwensen aan ons voorleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via telefoonnummer +31 (0)591 617 600 en we bespreken de mogelijkheden.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

arrowleft
1/7
arrowright