Feestlocatie met overnachting

 Wilt u écht een goede fuif organiseren? Dan moet u bij Hotel ten Cate zijn. Ons hotel past goed bij bijzondere gelegenheden, zoals een besloten borrel, verjaardag, jubileum of trouwerij. Met de zorg en toewijding van Hotel ten Cate kan dit maar 1 richting op gaan: linea recta naar een onvergetelijke ervaring! Eerst lekker eten, drinken of dansen en dan blijven slapen… Dát is pas genieten. Zo hoeft u niet nog met een taxi ergens heen of uitvogelen wie de Bob is. Nee, u kunt zo naar uw hotelkamer rollen.

 Blijven slapen: feestlocatie met overnachting

Elk evenement kan geheel naar uw wensen en behoeften worden ingevuld. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding én de invulling. Het einddoel? Voor u om onbezorgd te kunnen genieten. Oh, het is ook fijn om de volgende dag iets leuks te ondernemen. Het hotel bevindt zich namelijk in het centrum van Emmen, op zo’n 15 minuten loopafstand van WILDLANDS Adventure Zoo, golfbaan De Gelpenberg en wellness-complex Sauna Anholts. Keuze genoeg dus: ga voor de dierentuin, een balletje slaan óf lekker stomen.

Barman maakt een Aperol Spritz

3 redenen om uw feest via Hotel ten Cate te organiseren:

  1. Ons personeel is betrokken er wil maar 1 ding: u een zo’n geweldig mogelijk feest bezorgen. Gastvrijheid, persoonlijkheid en flexibiliteit staan dus bij ons centraal. Behulpzaam is onze tweede naam!
  2. Verwacht sprankelende hotelkamers. Wij zullen er niet teveel over zeggen want anders is de verrassing eraf. Qua interieur, stijl én indeling zult u versteld staan. Sommigen hebben een dubbele stortdouche, sommige hotelkamers zijn lekker kleurrijk en anderen zijn weer heel ruim. Meer dan dat kunnen wij niet zeggen…
  3. Het eten is geweldig. Dat klinkt misschien als borstklopperij, maar het hele keukenteam doet écht haar best om u de lekkerste gerechten voor te schotelen. Wij maken gebruik van lokale producten, seizoensgroenten- en fruit en nieuwe kooktechnieken. Dat proeft u!
Kleurrijk eten

Benieuwd naar het kostenplaatje?

Ons kleurrijk en toyistische interieur, de verschillende ruimtes, de binnentuin én het restaurant bieden ruimte voor verschillende soorten feesten. Wij behandelen elke aanvraag met zorg en kijken naar de type viering, het aantal genodigden en de wensen qua eten en drinken. Wilt u live-muziek in de vorm van een pianist of dj hebben? Ook dit kunnen wij regelen. De standaardprijzen voor een feest: 

  •   Receptie-arrangement: v.a. € 22,50 p.p.
  •   Feestarrangement: v.a. € 29,50 p.p.

Deze prijzen zijn exclusief de overnachtingen. Wanneer u bij ons blijft slapen kunt u rekenen op comfortabele kamers inclusief een bijbehorend heerlijk ontbijt.

Feestlocatie met overnachting bij Hotel ten Cate

Wilt u uw feest combineren met een goed verblijf in een inspirerende en kleurrijke locatie? Kom dan naar Hotel ten Cate. Een unieke uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in en rondom Emmen. Neem contact op voor een reservering of om te overleggen over uw feest via [email protected] of telefoonnummer 059-617 600. Tot snel!