Koopzondag Emmen: dit mag u niet missen!

Koopzondag Emmen: shop till you drop! Midden in de bosrijke provincie Drenthe ligt Emmen. Een sfeervolle stad met volop winkelmogelijkheden. Eens per maand is er een gezellige koopzondag, waar u naar hartenlust winkelt in het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Vergeet ook de bijzondere boetiekjes niet en sluit de dag ontspannen af in het kleurrijkste hotel van Nederland: Hotel Ten Cate in Emmen.

Wanneer is het koopzondag in Emmen?

Elke laatste zondag van de maand, met uitzondering van feestdagen, is het koopzondag in het centrum van Emmen. De winkels zijn open van 13:00 tot 17:00 uur. Natuurlijk kunt u vóór die tijd al genieten van een kopje koffie of lunch in één van de gezellige horecagelegenheden.

hotel ten cate boeken winkelen

Grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland

In het centrum van Emmen vindt u het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland: Winkelcentrum Weiert. Hier zijn zowel de bekende ketens gevestigd, als bijzondere speciaalzaken.

Enorme diversiteit

Van mode en accessoires tot luxeartikelen en versproducten: u vindt het hier allemaal. Dus weer of geen weer: tijdens de koopzondag in Emmen shopt u gezellig in het overdekte winkelcentrum.

Slenteren langs boetiekjes

Minstens zo leuk: de tientallen lokale winkeltjes en bijzondere boetiekjes die Emmen telt. Deze vindt u in het historische deel van Emmen, rondom de hoofdstraat. Dé plek om heerlijk te slenteren, lokale producten te kopen en de mooiste cadeaus te vinden. Of ze nu voor een ander zijn, of voor uzelf 😉

Hotel ten cate boeken eten

Opladen in Hotel ten Cate

In Emmen kunt u dus zowel droog als sfeervol winkelen. Na een dag shoppen is vervolgens niets zo fijn als met buit en al neerploffen op het bed van uw hotelkamer. In Hotel Ten Cate laadt u weer helemaal op na een heerlijk dagje winkelen.

Lekker dichtbij

Helemaal mooi: het hotel zit vlak bij het centrum van Emmen! Maak het uzelf dus gemakkelijk en boek één van onze kleurrijke hotelkamers. Wij garanderen u een verfrissend en inspirerend verblijf.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

Culinaire verrassingen

Prik een vorkje mee in ons sfeervolle restaurant met culinaire verrassingen. Deze worden zoveel mogelijk bereid met verse streekproducten. Zolang de covid-maatregelen gelden, bezorgen we al het lekkers gewoon op uw kamer, voor een unieke private dining ervaring. Geniet vervolgens van een heerlijke nachtrust in onze verwarmde boxsprings.

Koopzondag Emmen bezoeken

De volgende dag verkent u de omgeving na een heerlijk ontbijt, of ga gewoon weer verder met winkelen! Shop till you drop, zeiden we toch? 

Tip: kom aan op zaterdag en plan uw bezoek aan Emmen zo, dat u de laatste zondag van de maand meepakt. U kunt dan op zaterdag de omgeving verkennen en op zondag de koopzondag van Emmen bezoeken. Bekijk snel welke unieke kamers er nog vrij zijn!