Overheerlijk kerstmenu bij Hotel ten Cate

Dit jaar gaan we weer genieten van gezellig samen zijn tijdens de feestdagen. Ondanks dat ons restaurant gesloten is laten we u natuurlijk niet in de steek. Wij hebben speciaal voor u een kerstmenu samengesteld met de kwaliteit van ten Cate, gewoon bij u thuis. Ons menu wordt “zo goed als klaar” bij u thuis afgeleverd, het enige wat u nog moet doen is het even een “boost” geven. Bekijk de verschillende menu’s onderin de pagina.

Culinaire Boosterbox

Geniet tijdens kerst van een 5-gangen kerstmenu. Ga met familie of vrienden op smaakavontuur. Met dit menu worden de zintuigen verwend door de stoere smaken van het vlees afgewisseld met zachte smaken van vis. Afsluitend met een speciaal kerstdessert.

Vegetarische Boosterbox

Tijdens kerst denken wij uiteraard aan iedereen. Daarom hebben wij speciaal een vegetarisch boosterbox samengesteld.  Vervolgens kunt u 5-gangen lang uw smaakpapillen verwennen.

Thuis genieten

Heeft u zin om u tijdens de kerstdagen te laten verassen door de culinaire hoogstandjes van Hotel ten Cate? Bestel dan uw box per mail of telefonisch.

Geef bij de bestelling aan voor welke dag en voor hoeveel personen u wilt bestellen. Ook speciale dieetwensen kunnen worden doorgegeven, dan houden wij hier rekening mee.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

Boosterbox 1
5 gangen kerst
5 gangen vega
Boosterbox 2