Geen zin om met kerst uren in de keuken te staan?

Kies dan voor het 3 of 5 gangen menu met de kwaliteit van ten Cate. Dit wordt geleverd voor kerstavond, 1e- of 2e kerstdag. Welke u kunt afhalen, maar wij bezorgen dit ook met liefde naar het door u opgegeven adres. Dit menu wordt “zo goed als klaar” afgeleverd, het enige wat u zelf nog moet doen is alles opwarmen en op borden presenteren. U hoeft absoluut geen ster in de keuken te zijn want wij leveren instructies mee. Let wel op: onze kerstmenu’s zijn te bestellen tot 20 december. Na het doorgeven van uw bestelling sturen wij u een factuur, het bedrag dient voor 22 december bij ons binnen te zijn.

Spreekt u dit wel aan? Geef dan per mail ([email protected]) of telefonisch +31 (0)591 617600  door welk menu u wilt bestellen (3 of 5 gangen). Voor elk menu is een vegetarische optie mogelijk. Geef ook even door voor welke avond u het wilt ontvangen en of u nog speciale dieetwensen heeft, dan houden wij hier rekening mee. Wij gaan voor u aan de slag en bezorgen het op de gewenste dag tussen 10 uur ‘s ochtends en 14 uur ‘s middags. Afhalen kan ook op de dag zelf, tussen dezelfde tijden als het bezorgen.
Kerstmenu

Bijpassende wijnen

Bij de heerlijke gerechten van Hotel ten Cate horen natuurlijk passende wijnen. Onze kenners kiezen aansluitende wijnen op het gerecht, zodat u ook hier volledig in ontzorgd wordt. Geef bij uw bestelling aan dat u hier gebruik van wilt maken, dan gaan onze experts voor u aan de slag.

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen

1/7