Luxe roomservice

Mist u het ook zo om even de deur uit te gaan? Wij snappen dit volkomen. Daarom komt Hotel Restaurant ten Cate met een unieke mogelijkheid om met uw gezin, partner of huisgenoten erop uit te gaan. Wij bieden kamers aan en serveren luxe roomservice zoals u van Hotel Restaurant ten Cate gewend bent.
Om verantwoord te kunnen verblijven stellen wij verschillende hotelkamers beschikbaar om u te laten genieten van onze befaamde Restaurant ten Cate gerechten. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat:

1. Reserveer telefonisch

U reserveert telefonisch uw hotelkamer (maximaal 4 personen) en geeft door met
hoeveel personen u wenst te komen. Reserveer op tijd bij één van onze receptiemedewerkers  op: +31 (0)591-617600. Een voorwaarde voor uw reservering is dat u alleen met uw partner* of met uw gezin* komt. (lees*: hetzelfde huishouden, waar uzelf onderling geen rekening hoeft te houden met de 1,5 meter afstand regel). Uiteraard geldt de 1,5 meter regel wel ten aanzien van onze medewerkers.

2. Dinertafel

De gereserveerde hotelkamer wordt uitgebreid met een dinertafel en alle gerechten en dranken worden geserveerd op een trolley bij de deur. Door de opgelegde maatregel om 1,5 meter afstand te houden, verzoeken wij u de gerechten en de dranken zelf van de trolley pakken.

3. Hotelkamer

U beschikt over uw eigen toilet en mogelijk een terras. Wanneer u arriveert kunt u zich melden bij de receptie en daar krijgt u de informatie over uw hotelkamer en waar deze gelegen is binnen ons kunstvolle hotel!

4. Kosten

De kosten voor deze culinaire en intieme beleving zijn €200,-. Voor dit bedrag heeft u de mogelijkheid A la Carte roomservice te bestellen met heerlijke bijpassende wijnen. Hiervoor geldt een minimale besteding van €150,- voor “Food & Beverage”. Ook wordt er een bedrag van €50,- gerekend voor het gebruik van de hotelkamer. Mocht u na verblijf boven het bedrag van €200 uitkomen, dan kunt u het restbedrag bij vertrek voldoen bij de receptie. – betaling is alleen mogelijk per pin.

5. RIVM richtlijnen

Wij hanteren uiteraard ook bij dit verblijf de RIVM richtlijnen om mee te helpen aan de bestrijding van het Coronavirus. Wij gaan er vanuit dat u hetzelfde doet wanneer u bij ons verblijft.

1/7

Onze gasten beoordelen ons met een

9.3

uit 8473 betrouwbare beoordelingen