Hotel ten Cate | Noordbargerstraat 44 | 7812 AB Emmen

Restaurant ten Cate

Restaurant Emmen

Restaurant ten Cate

Op een prachtige locatie aan de rand van het stadscentrum van Emmen – Drenthe, op loopafstand van   WILDLANDS! en gelegen in het eeuwenoude dorpje Noordbarge, ligt u het meest kleurrijke hotel van Nederland. Kleurrijk in de zin van de “Toyistische” kunst aan de buitenzijde, kleurrijk wat betreft de gastvrijheid en gezelligheid. En kleurrijk op culinair gebied!

Het restaurantconcept van Hotel ten Cate verbaast u vast op velerlei vlakken. De entourage is trendy maar ook klassiek en warm. Trek u even helemaal terug uit de dagelijkse sleur en geniet in een oase van rust, van kwaliteit en ongekende gastvrijheid.

Komt u lunchen, dineren, gezellig op de koffie of lekker borrelen? Restaurant ten Cate overtreft uw verwachtingen. Door samen te werken met lokale leveranciers is de kwaliteit gegarandeerd. Echter de prijs is marktconform en de drempel laag, waardoor Restaurant ten Cate voor iedereen toegankelijk is.

Even snel wat eten of drinken of toch liever uitgebreid dineren? Lekker lunchen met een vriend of vriendin of een belangrijke zakelijke lunch? Of op een zomerse dag genieten van het laatste zonnetje met een glaasje rosé in de binnentuin? Het gastvrije team van Restaurant ten Cate heet u van harte welkom.

http://hoteltencate.nl/?p=5232