Hotel ten Cate | Noordbargerstraat 44 | 7812 AB Emmen

Hotel

Alles over ons hotel

Hotel

Op een prachtige locatie aan de rand van het stadscentrum van Emmen – Drenthe, op loopafstand van Wildlands Adventure Zoo en in het eeuwenoude dorpje Noordbarge, treft u het meest kleurrijke en vrolijke kunsthotel van Nederland aan. Kleurrijk in de zin van de kunst aan de buitenzijde en binnenzijde. Maar ook kleurrijk voor wat betreft ontvangst, kwaliteit, gezelligheid en op het culinaire vlak.

Eenmaal binnen geniet u van een drankje of eenvoudige kaart in de bar. Heerlijk lunchen of dineren doet u in het sfeervolle recent vernieuwde restaurant. Of bij goed weer buiten in de gezellige binnentuin.

Voor de nodige in- en ontspanning brengt u een bezoekje aan het TC Health Centre, waar u een fitnessruimte, solarium en massagepraktijk vindt.

Er zijn 53 hotelkamers waarvan een paar familiekamers, klassiek ingerichte kamers en enkele unieke  kunstkamers. Kies voor de stijl die bij u past.

Buiten en in het hele kunsthotel kunt u de kunst van de Toyisten bewonderen, maar voor de medewerkers is een andere vorm van kunst belangrijk en dat is met liefde en passie voor het vak de kunst van gastvrijheid bedrijven. De Drentse gastvrijheid is beroemd. En u vindt die zeker op deze locatie!

U bent van harte welkom in dit kleurrijke en gezellige vier sterren hotel in Emmen – Drenthe. Kom gerust eens langs voor een rondleiding om het Toyisme te bewonderen of reserveer een arrangement voor een onvergetelijke en verrassende beleving.

Nieuwsgierig naar wat er geboden wordt? Klik dan op de buttons hieronder, voor meer informatie.

hotel-ten-cate-foto

hotel kamers emmen

Kamers

Comfortabele hotelkamers. De kamerinrichting is klassiek, traditioneel of kunstzinnig.
Laat u verrassen.

lounge 13 emmen

zonnebank emmen ten cate hotel

Faciliteiten

Lekker bruinen onder de zonnebank of actief bezig zijn in de fitnessruimte in het hotel?

lounge 13 emmen

hotel reserveren emmen ten cate

Reserveren

Genieten van sfeer, rust, kwaliteit en culinaire gerechten. Reserveer uw verblijf.

bar brasserie emmen