Hotel ten Cate | Noordbargerstraat 44 | 7812 AB Emmen

Gelegenheid of partij

Alles kan!

Arrangementen

Een gezellig verjaardagsfeest, een informele receptie, officiële ontvangst of een bruisende borrelparty? In het sfeervolle en kleurrijke hotel bent u op de juiste plek! De mogelijkheden zijn ongekend. Ervaring, passie voor het vak en gastvrijheid maken uw partij of evenement tot een onvergetelijke belevenis. Organiseer uw komende familiedag, personeelsfeest of uitje bij dit kleurrijke hotel restaurant in Drenthe.

De zalen hebben prachtige hoge ramen met veel daglicht en zijn geschikt voor feestelijke bijeenkomsten tot 250 personen. Van verjaardagsfeest tot galadiner, het team van vakbekwame medewerkers organiseert en begeleidt uw feest tot in detail. Met al uw wensen wordt rekening gehouden en er wordt graag meegedacht over de invulling van het programma.

Er zijn ‘standaard’ arrangementen. Maar samen met u wordt er ook graag een programma op maat samengesteld dat voldoet aan uw specifieke wensen. Medewerkers van Hotel ten Cate zijn ervaren ceremoniemeesters, met een excellent gevoel voor gastheerschap en oog voor detail en kwaliteit. Wat uw wensen ook zijn, zij informeren en inspireren u graag.

Feest organiseren

Er is een groot scala aan opties om uw feest onvergetelijk te maken. In overleg is er veel mogelijk. Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact op met de receptie: 0591-617 600 of mail naar info@hoteltencate.nl

feesten-partijen-ten-cate-hotel

Kleurrijke rondleiding

Zin in een mooie, kunstzinnige en leerzame rondleiding? In groepen van maximaal 15 personen krijgt u een uitgebreide rondleiding om en door het hotel en hoort u over de historie van dit familiehotel Ten Cate en de schakel met het Toyisme.

Meer informatie